Apua yllättäviin menoihin kulutusluotolla

Kulutusluotolla voit saada helpotusta arjen yllättäviin menoihin. Kulutusluotto on helppo ja joustava tapa kustantaa suurempia hankintoja ja maksaa suuremmat summat pienemmissä erissä. Kulutusluottoa saa netistä ja luottolaitoksia on monia, jotka tarjoavat erisuuruisia lainoja vaihtelevalla takaisinmaksuajalla.

Kulutusluotto on joustava, toistaiseksi voimassa oleva laina, jota lyhennetään säännöllisesti. Kulutusluotto voi myös olla joustava luotto eli luotto, joka on jatkuvasti käytettävissä käyttövaran mukaan. Kulutusluotto on laina, jota voi käyttää haluamallaan tavalla, eikä lainan käyttötarkoitusta kysytä hakemuksessa.

Kulutusluottoa voi hakea pankista tai luottolaitoksista, verkon kautta tai tekstiviestillä. Kulutusluotolla saa apua arjen yllättäviin menoihin, ja suurempia hankintoja voi maksaa kätevästi pienemmissä erissä. Markkinoilla on tarjolla monenlaisia luottoja, ja kannattaa vertailla luottoehtoja. Pääoman lisäksi kulutusluotosta maksetaan korkoa sekä mahdollisesti muita kuluja, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksuja ja laskutuskuluja.

Kulutusluotto on laina, jota usein otetaan nimenomaan kulutusta varten ja arjen yllättäviin menoihin. Laina haetaan ja otetaan vastuullisesti, kun takaisinmaksukyky on selvitetty. Kulutusluotto kannattaa varata yllättäviä ja suuria kuluja varten, esimerkiksi auton ongelmat tai rikkinäinen pesukone. Kulutusluotto on helppo ja nopea tapa toteuttaa unelmia tai paikata arjen yllättäviä menoja.

Kulutusluottoja saa nopeasti netistä verkkopankkitunnuksilla. Netistä löytyy useita palveluita kulutusluottojen vertailuun, näin pääset tutustumaan laajaan valikoimaan tarkemmin.
Lainan hakemiseen vaaditaan usein myös voimassa oleva matkapuhelinliittymä (ei prepaid) sekä virallinen osoite Suomessa. Kulutusluottoja ei usein myönnetä henkilöille, joilla ei ole luottotietoja. Kulutusluottoja suositellaan lyhytaikaista käyttöä varten. Lainahakemus täytetään verkossa, ja usein mukaan tulee myös liittää tulotodistus kuten palkkanauha sekä mahdollisesti kuva henkilötodistuksesta. Näin kulutusluoton myöntämisestä on tehty mahdollisimman turvallista. Välillä arki yllättää ja isot menot voivat rasittaa taloutta.

Kulutusluotolla saat joustoa talouteen ikävien yllätysten sattuessa. Useimmat kulutusluotot voi maksaa takaisin myös ennenaikaisesti, jos maksukyky sen sallii. Jos lainan maksaa nopeammin, säästää silloin korkokuluissa. Kulutusluotto on laina, jota voi käyttää haluamallaan tavalla, eikä lainan käyttötarkoitusta kysytä hakemuksessa.Saat lainaa nopeasti ilman vakuuksia täyttämällä hakemuksen verkossa. Hae kulutusluottoa heti ja saat helpotusta arkeen.